Reghecampf e supărat pe Chiricheş: "I-am zis să stea aproape de om, dar n-a făcut-o şi am luat gol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a găsit destul de rapid cauzele înfrângerii de la Amsterdam şi nu s-a sfiit să nominalizeze câţiva vinovaţi pentru acest eşec.

"Ajax ne-a pus mari probleme la fazele fixe. Nu putem evita de tot aceste faze, normal că adversarul îşi face uneori, de-a lungul unei partide, cornere, lovituri libere, nu-l putem împiedica de tot. Problema e alta: dacă desemnez oameni de marcaj, mă aştept ca ei să fie responsabili. Chiar înainte să se execute faza, i-am zis lui Nikolici să se plaseze suficient de bine ca să poată interveni, lui Chiricheş să stea aproape de omul lui. N-au făcut aceste lucruri şi fotbalistul de la Ajax a dat un gol chiar frumos", a spus Reghe.

"Îmi reproşez că s-a marcat de lângă mine"

Chiricheş a recunoscut şi el că a greşit la primul gol, plasându-se defectuos lângă adversar: ""N-am reuşit să le facem faţă pe anumite perioade de joc. E păcat că am luat gol repede, chiar de la prima acţiune. Îmi reproşez că s-a marcat de lîngă mine, dar se întâmplă la fazele fixe. Am avut şi noi ocazii mari, dacă fructificam măcar una dintre ele, plecam aici cu un rezultat foarte bun"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite