Reghecampf şi MM Stoica, revoltaţi după egalul Stelei de la Galaţi: „E un rezultat echivalent cu un eşec!“ Cei doi cer LPF să întrerupă campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul şi managerul Stelei s-au arătat profund dezamăgiţi de remiza obţinută de Steaua pe terenul Oţelului şi au găsit vinovaţii pentru acest semieşec. Cei doi cer comisiilor LFP să întrerupă campionatul, fiind de părere că nu se poate juca fotbal pe asemenea temperaturi.

În viziunea lui Reghecampf, doi stelişti au fost vinovaţi pentru primerea golului la Galaţi. Dacă în alte partide, tehnicianul nu spunea cu subiect şi predicat cine sunt responsabilii pentru rezultatele nefaste, după remiza cu Oţelul, Reghe nu şi-a mai menajat jucătorii. 

"Am făcut foarte multe greşeli. Pîrvulescu şi Tănase trebuiau să stea mai bine la gol. Cred că trebuie să fim mult mai responsabili, mai bărbaţi şi să jucăm mai simplu. Este foarte greu pentru jucătorii noştri, care îşi doresc să joace fotbal, este forte greu să joci pe asemenea terenuri şi temperaturi. Este şi oboseală mentală, fizică, dar trebuie să fim mult mai responsabili. Trebuia să jucăm simplu, nu să construim. Cu Chelsea o să facem echipa în aşa fel încât să ieşim cu capul sus. Pe noi ne interesează meciul cu Ceahlăul, care se va juca în aceleaşi condiţii. Eu consider că jucătorii noştri au realizat foarte multe lucruri pozitive", a comentat Reghecampf la Digi Sport.

De partea cealaltă, managerul Mihai Stoica nu-şi explică pasa nefavorabilă a Stelei şi pune evoluţia neconvingătoare a echipei sale pe seama temperaturilor foarte scăzute, motiv pentru care solicită întreruperea campionatului. 

"E un rezultat echivalent cu un eşec, nici măcar cu un semieşec, pentru că aici, la Galaţi, principalele noastre contracandidate au câştigat. Începând de astăzi, presiunea este uriaşă, pentru că am reuşit cu ultimele rezultate să ajungem să pierdem acelaşi număr de puncte pe care l-a pierdut Astra şi de-acum pornim de la zero. Faptul că întâlnim adversari montaţi este ok, aşa e normal să fie. Acestea contribuie la gradul de interes pentru campionat. În acest an va fi o luptă acerbă la titlu, în trei, cu Astra şi Petrolul. Eu mă gândesc doar la punctele pierdute, pentru că e foarte complicat să faci clasamente când joci atât de puţine jocuri. Nu cred că e cazul să se joace în continuare, pentru că nu se poate juca. Temperatura asta nu e propice performanţei. Este păcat să se decidă campioana şi retrogradatele la minus 5 grade Celsius.", a spus Stoica la Digi Sport.

CITIŢI ŞI:

Steaua a obţinut doar un egal în deplasarea cu Oţelul. Gălăţenii au fost salvaţi de un puşti de 17 ani

VIDEO Scandal uriaş după Oţelul-Steaua: gălăţenii acuză vehement arbitrajul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite