Rednic reacţionează: "Cadu s-a născut obosit, dar are zilele numărate la CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic e supărat pe Cadu
Rednic e supărat pe Cadu

Mircea Rednic a fost nevoit să plece de la CFR Cluj, dar nu pare deloc împăcat cu situaţia şi cu atât mai puţin cu acuzele care i se aduc.

Ricardo Cadu, căpitanul echipei clujene, declarase că Rednic a făcut o atmosferă proastă la CFR Cluj, dar că adevărat motiv al demiterii lui a fost lipsa rezultatelor. "Cadu vorbeşte numai prostii. S-a plâns că, vezi Doamne, antrenamentele ar fi grele. Păi el s-a născut obosit, e normal. Să-mi răspundă şi mie cineva la o întrebare. Din ce cauză a plecat Duşan Uhrin de la Cluj? Dar Mandorlini, Andone şi mulţi alţii? De ce? Dar, gata, mi-am reziliat contractul şi nu mai vreau să aud de Cadu. Alţii nu au făcut nimic şi au preferat să tacă. Eu măcar am vorbit şi am spus lucrurilor pe nume: Cadu are zilele numărate în Gruia. Gata! S-a spart buboiul. Suporterii CFR-ului sunt inteligenţi. Şi-au dat seama ce se întîmplă acolo”, a spus Rednic pentru stiridesport.ro.

”Am spus-o când am venit la Cluj că era singura echipă din România la care aş mai fi antrenat. Din exterior, lucrurile arătau bine. Mă gîndeam că CFR e totuşi altceva, că au învăţat ceva din experienţa Champions League, Europa League. Uite că pînă la urmă am avut doar o altă supriză neplăcută"

Mircea Rednic, fost antrenor CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite