„Avocatul diavolului“: Porumboiu i-a luat apărarea lui Copos şi i-a făcut praf pe suporterii Rapidului: „Nişte râsuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii care l-au aşteptat pe Copos la Înalta Curte
Suporterii care l-au aşteptat pe Copos la Înalta Curte

După ce a demarat procedura de insolvenţă, a pus pe liber 17 jucători, i-a „ţepuit“ pe creditorii clubului şi, într-un final, n-a obţinut licenţa de Liga I, condamnând Rapidul la retrogradare, Copos are şi aliaţi.

Având în vedere că Rapid va dispărea de pe prima scenă, fără ca suporterii ei să aibă posibilitatea să vadă ultimele jocuri ale clubului de pe teren propriu, câţiva fani s-au dus, vineri, la Înalta Curte pentru a-l pune la zid pe finanţatorul George Copos.

Aceştia l-au primit pe Copos cu colivă şi cu mesaje şi scandări de protest, după ce s-a întâmplat în Giuleşti, în acest an.

Adrian Porumboiu a văzut imaginile la televizor şi a făcut un comentariu acid la adresa suporterilor Rapidului.

„Am fost la un pas să ajung la Rapid, dar mă felicit că n-am ajuns. Ce am văzut la acei oameni care l-au aşteptat la Înalta Curte... Nici nu sunt oameni, sunt nişte râsuri. Au venit ei să dea într-un om aflat într-o situaţie grea. Ei au făcut un rău uriaş Rapidului prin ceea ce au făcut acolo. Sunt curios cine va lua Rapidul şi să investească în asemenea situaţii. Pentru mine a fost şocant. Or să aibă investitori când va avea Bolintinul din Vale echipă în Liga Campionilor“, a spus Porumboiu la Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite