Patronii Rapidului sunt de negăsit, dar angajaţii nu dorm: site nou, cu transmisii în direct. Cum s-au împărţit banii strânşi de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Rapidului nu concep alt drum pentru echipa lor: "Obligatoriu înainte"
Suporterii Rapidului nu concep alt drum pentru echipa lor: "Obligatoriu înainte"

Rapidul trăieşte în acest moment datorită suporterilor săi şi a celor din conducerea administrativă, care duc mai departe brandul giuleştenilor.

Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu-au mai călcat pe la ProRapid de o bucată bună de vreme, iar giuleştenii au ajuns să se bazeze tot mai mult pe suporteri.  

Aceştia au strâns aprovimativ 30.000 de lei în urma amicalului cu Voluntari, bani care s-au împărţit astfel: 3.000 de lei, cheltuielile de organizare a jocului, 8.000 de lei s-au distribuit angajaţilor de la ProRapid (bucătărese, şoferi, funcţionari, îngrijitori teren), iar 19.000 de lei le-au revenit jucătorilor şi celor din stafful tehnic. 

Cei din conducere, Nicolae Manea, Dănuţ Perjă şi Lucian Ionescu, plus antrenorul Viorel Moldovan, nu au luat niciun ban.

În plus, Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului, a anunţat relansarea siteului oficial, fcrapid.ro. Acesta va cuprinde transmisiuni în direct de la conferinţele de presă, plus interviuri şi alte exclusivităţi, sub sigla Rapid TV. Joi, de la ora 13.30, fcrapid.ro va găzdui conferinţa premergătoare partidei FC Bacău - Rapid. 

De coordonarea proiectului Rapid TV se ocupă Bogdan Tudor, jurnalist şi rapidist cu ştate vechi. "Totul se face pe bază de voluntariat", precizează Ionescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite