Provocare pentru Serena: McEnroe e convins că o bate şi acum, la 56 de ani. În ce condiţii am putea vedea acest duel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost unul dintre cei mai buni şi cei mai excentrici jucători din istoria tenisului, cu şapte turnee de Grand Slam câştigate. El joacă şi acum în meciurile demonstrative şi e pregătit pentru un duel prin care să dovedească următoarea teorie: nici cea mai bună jucătoare din lume n-ar face faţă într-un meci cu un bărbat.

Serena Williams a ajuns la săptămâna cu numărul 255 în fruntea clasamentului WTA şi, după triumful de la Cincinnati, are 69 de trofee în CV-ul ei.

De-a lungul anilor, americanca a fost acuzată de dopaj şi unii au spus că, mai degrabă, ar trebui să joace în circuitul ATP, alături de bărbaţi!

Totuşi, fostul lider mondial, John McEnroe, a lăsat de înţeles că Serena n-ar face faţă unui meci în circuitul masculin. Mai mult, a spus că, inclusiv el, la 56 de ani, o poate învinge pe Williams.

Ce a spus?

„Am mai făcut nişte schimburi de mingi cu Serena. Fiicele mele nu sunt de aceeaşi părere cu mine. Ele spun că, probabil, voi pierde în faţa Serenei. Eu spun că şi acum aş câştiga un meci jucat pe bune cu ea. Oricum, Serena ar avea enorm de pierdut într-un meci cu un <<moş>> ca mine. Şi eu aş avea enorm de pierdut, fiindcă, Doamne Fereşte, dacă mă va bate Serena, atunci nu o să fiu primit în niciun vestiar al bărbaţilor în următorii 15 ani sau poate chiar până la sfârşitul vieţii mele“, a spus McEnroe.

El a dezvăluit în ce condiţie ar accepta să se dueleze cu ocupanta locului 1 WTA: „Un meci între mine şi Serena ar fi fascinant. Dacă s-ar plăti o sumă similară cu ce s-a dat pentru acel meci de box între Mayweather şi Pacquaio...“.

Întrebat de moderator dacă ar şi intra în ringul de box cu Serena, McEnroe a spus răzând: „Nu cred că o pot bate pe Serena în ringul de box. Am zis că aş putea să o bat doar pe terenul de tenis“.

VEZI DECLARAŢIILE DATE DE JOHN MCENROE 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite