Probleme pentru Simona Halep. S-a retras de la turneul de la Birmingham. Motivul pentru care se întoarce acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep trebuia să particpe săptămâna viitoare la turneul de la Birmingham, care deschide sezonul de iarbă, dar planurile ei s-au schimbat.

Simona Halep s-a retras azi de la turneul WTA de la Birmigham, din cauza unei accidentări la tendon. 

“Am început să simt dureri încă de când am ajuns aici. Am lichid în interiorul tendonului, aşa că medicii mi-au spus să iau câteva zile de pauză. Nu e nimic serios, dar e îngrijorător. Am la dispoziţie aproape două săptămâni să îmi revin până la Wimbledon, aşa că îmi voi lua câteva zile de pauză şi tratament, după care voi începe din nou antrenamentele. Sunt cu adevărat dezamăgită. Acesta era primul meu turneu pe iarbă şi era important să am meciuri pe această suprafaţă, dar nu pot schimba lucrurile. E important să am grijă de corpul meu. Mi-ar plăcea să revin aici anul viitor. E pentru a doua oară când sunt aici şi îmi place acest turneu. Sper să revin anul viitor şi abia aştept să am o nouă şansă de a juca în faţa fanilor de aici”, a spus Simona Halep presei britanice.

 Ea ar fi trebuit să joace în turul I cu cehoiaca Lucie Safarova. În turneul de la Birmingham a rămas însă Irina Begu, care av juca în primul tur cu Belinda Bencic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite