Prima reacţie după ce UEFA a deschis, oficial, o anchetă care poate exclude Steaua din Europa: „Nu fiţi laşi“, îndeamnă Ienei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Ienei
Emeric Ienei

Emeric Ienei, antrenorul cu care roş-albaştrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986, a avut un discurs tranşant, atunci când a aflat decizia forului european.

După ancheta deschisă de UEFA, Steaua va afla, la 24 iunie, dacă va avea dreptul de a evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Cum perspectivele nu sunt încurajatoare mulţi susţin că, odată cu o eventuală excludere din cupele europene, formaţia din Ghencea poate intra în colaps. Mai mult, s-a vorbit că în cazul în care UEFA va pedepsi Steaua, antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, poate părăsi echipa, pentru a pleca în străinătate. Emeric Ienei a lăsat de înţeles că, o asemenea mutare, ar fi o trădare.

Ce a spus?

„Sunt lucruri bizare. Steaua e echipa campioană şi poate juca în cupele europene, dar s-au întâmplat lucruri şi mai bizare care îi dau emoţii mari. Am şi eu emoţii. Când cineva intervine în influenţarea unui meci, dacă e vorba de bani, nu e în regulă. Pe o echipă trebuie să o premieze patronul ei, nu cineva din afară. Becali a avut sfătuitori care nu cunosc bine ce se întâmplă în interiorul echipei. Mai bine cumpăra titulari şi investea mai mult în fotbalişti decât în influenţarea unui meci. Îi sfătuiesc pe cei de acum de la Steaua că, dacă echipa paţeşte ceva, să nu fie laşi şi să plece. Să nu permită ca Steaua să se destrame“, a declarat Ienei pentru Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite