Presa internaţională anunţă numele antrenorului favorit să preia Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A apărut numele antrenorului care are şanse mari să îl înlocuiască în funcţie pe Luis Enrique, după ce antrenorul spaniol a anunţat că va părăsi banca tehnică a formaţiei FC Barcelona, la finalul sezonului.

Olandezul Giovanni van Bronckhorst, în prezent antrenor la Feyenoord, îndeplineşte două condiţii esenţiale: este fost jucător al Barcelonei şi este unul dintre tehnicienii tineri, din noul val, ce pare a avea un viitor strălucit în faţă, precizează sursa amintită. În acest moment, cu trei etape înainte de final, Feyenoord este lider în Eredisivie.

Potrivit sursei citate, pe lista Barcelonei se mai află Allegri, Valverde şi Blanc. Conducătroii clubului catalan, în frunte cu preşedintele Josep Maria Bartomeu, vor forma o comisie care va analiza fiecare opţiune şi va alege cea mai bună variantă.

Giovanni van Bronckhorst, ajuns acum la 42 de ani, a jucat la Barcelona în perioada 2003-2007. S-a retras din activitate în 2010, la Feyenoord. Van Bronckhorst şi-a început cariera de antrenor ca secund la naţionala Olandei U21, a ocupat aceeaşi funcţie la Feyenoord, iar din 2015 a devenit principal la clubul olandez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite