Poziţie nouă la FRF inventată pentru Adrian Mutu! Care va fi rolul fostului internaţional lângă echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu este noua achiziţie a conducerii FRF, fostul internaţional urmând să activeze în cadrul Federaţiei chiar din această săptămănă.

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice de la FRF, a explicat ce va face Mutu. "Va fi ataşat echipei naţionale, va avea un rol de imagine pentru echipa naţională şi de relaţii cu exteriorul. O să îl pună la treabă Contra, în relaţia specială pe care o au ei doi, în relaţia cu preşedinţii... Adi e cunoscut şi îi cunoaşte cam pe toţi. Cu jucătorii care joacă afară, cu anumite lucruri care interesează înaintea unui meci al echipei naţionale...”, a declarat Mihai Stoichiţă la Euro Fotbal, în direct la Digi Sport.

De asemenea, fostul antrenor a precizat că Mutu că va juca un rol important şi cu antrenorii şi jucătorii naţionalelor de juniori.

”Bineînţeles, va lucra şi în echipa mea, îl voi folosi în relaţia cu teritoriul, în observarea jucătorilor de la juniori. Eu nu am numai Comisia Tehnică, ci tot ce reprezintă tehnică, în calitate de director al sectorului tehnic al Federaţiei. Răspund de şcoala de antrenori, de departamentul de scouteri, antrenorii echipelor naţionale, absolut toţi. Multitudinea de probleme are nevoie şi de mai mulţi oameni. Preşedintele a decis că e benefică această colaborare cu Adi Mutu şi aşa zic şi eu. E un imens fotbalist al României şi încercăm să atragem în jurul nostru valori ale fotbalului românesc. Acum sunt înconjurat de ei şi mă mândresc că pot să stau cu ei la masă”, a mai spus Stoichiţă la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite