Poate plăti scump! Ce riscă Karolina Pliskova pentru ieşirea nervoasă la adresa arbitrului de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cehoaica Karolina Pliskova a răbufnit la adresa arbitrului de scaun la turneul de la Roma, de unde a fost eliminată.

Pliskova a fost învinsă de grecoiaca Maria Sakkari, după un meci în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 5-7, marcat de un moment controversat. La scorul de 5-5 în decisiv, unul dintre arbitrii de linie a semnalat eronat out la o mingea a Karolinei, provocând o reacţie nervoasă a acesteia şi staff-ului ei. Pliskova a protestat minute bune, însă decizia a rămas neschimbată, deoarece terenul pe care s-a disputat partida nu beneficiaza de sistemul hawk-eye, iar urma mingii nu era vizibila!

Cehoaica, numărul 5 mondial, a fost extrem de nervoasă din cauza înfrângerii pe care a suferit-o în faţa jucătoarei de pe locul 42 WTA, încât la final a avut o ieşire nervoasă şi a făcut un gest reprobabil. După ce a dat mâna cu Maria Sakkari, ea a început să lovească cu racheta în scaunul arbitrului, deşi acesta se afla cocoţat pe el.

Cehoaica riscă o suspendare pentru acest gest, iar dacă WTA i-o va aplica atunci ea ar putea rata turneul de la Roland Garros, următorul grand Slam al anului. Pentru o ieşire asemănătoare, australianul Nick Kyrgios a fost suspendat opt săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite