Vreme rea şi în Antalya. Ploile şi vântul ar putea anula amicalul Petrolului de azi, programat contra ruşilor de la Anji

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a fost nevoit să întrerupă antrenamentul de ieri dimineaţă, forţat de precipitaţiile abundente şi de vântul care a bătut în rafale.

După o săptămâna cu soare, vremea s-a schimbat radical în Antalya, dându-i peste cap planurile lui Contra, dat fiind că tehnicianul programase două şedinţe de pregătire pentru ziua de sâmbătă. Deşi burniţa, antrenorul Petrolului şi-a scos elevii la antrenament, însă după numai o jumătate de oră a oprit orice activitate, întrucât începuse să plouă torenţial, iar vântul sufla cu putere. 

”Asta e vremea iarna în Antalya, până acum am fost norocoşi, n-a plouat în nicio zi. Să vedem cum ne vom descurca în continuare, înţeleg că va fi aşa încă două-trei zile. E destul de dificil pentru că nu-mi convine să ne pregătim doar în sala de forţă. Pierdem ritmul şi nu e în regulă”, a declarat antrenorul galben-abaştrilor.

image


Potrivit prognozelor, la Belek se anunţă ploi şi în zilele următoare şi abia joi va ieşi din nou soarele. În aceste condiţii, cel mai probabil staff-ul tehnic va regândi planul de pregătire, astfel încât jucătorii să atingă, totuşi, parametrii optimi până la încheierea primului cantonament. Iar cum în Antalya nu prea există terenuri sintetice de dimensiuni normale, lupii vor continua să se antreneze tot la baza sportivă a hotelului IC Santai, aflată la câteva minute de mers cu autocarul.
 

Mall în loc de paintball
Petroliştii urmau să aibă liber sâmbătă după-amiază şi, iniţial, îşi propuseseră să se distreze la paintball, sportul practicat cu regularitate în cantonamentele din Turcia. Cum programul zilei a fost dat peste cap de vreme, fotbaliştii şi-au schimbat planurile şi imediat după prânz au plecat la un mall din Antalya, unde au petrecut trei ore. De la ora 17.30, Mutu şi Compania au avut antrenament în sala de forţă.
 

Speră să se joace cu Anji

Vremea rea ar putea pune în pericol disputarea meciul de azi cu ruşii de la Anji. Pe lângă acest aspect, organizatorii turci sunt foarte stricţi în privinţa calităţii terenurilor şi n-ar fi exclus să interzică amicalul de duminică, dorindu-şi să protejeze gazonul. ”Să vedem dacă ne lasă să jucăm, pe ei nu-i interesează că e vorba de meciuri sau antrenamente, vor să nu le strici, altfel nu se mai antrenează nimeni pe ele şi pierd bani”, a spus Contra despre întâlnirea programată la ora 17.00 pe terenul central al bazei Bellis.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite