O mie de perechi de mănuşi oferite Federaţiei Române de Box

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boxerii români se pregătesc cu mănuşi Alexandrion
Boxerii români se pregătesc cu mănuşi Alexandrion

Parteneriatul încheiat între Federaţia Română de Box şi Alexandrion Grup a oferit o şansă sportivilor de performanţă din cadrul cluburilor afiliate de a se antrena şi lucra în condiţii bune.

Astfel, cele 1.000 de perechi de mănuşi oferite de Alexandrion Grup, în cadrul acestui parteneriat, au fost distribuite tuturor cluburilor de box afliate la Federaţia Română de Box, fiecăruia în funcţie de numărul de sportivi legitimaţi, de sportivii cu care participă la competiţii şi de sportivii de performanţă pe care îi au.

Lotul naţional cu care România va participa în perioada 13-22 martie la Campionatul European U22 a fost definitivat după încheierea Campionatului Naţional U22. Finalele acestei competiţii au oferit mai multe meciuri memorabile, multe încheiate înainte de termen, au arătat că avem în continuare pugilişti valoroşi, principalele noastre speranţe la cea mai înaltă treaptă a podiumului european fiiind stelistul Robert Jitaru şi dinamovistul Andrei Arădoaie.

CE Under 22 se va desfăşura la Brăila, fiind prima competiţie europeană de seniori de o asemenea anvergură organizată în ţara noastră după 48 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite