Niculescu calcă pe urmele lui Halep: meci crucial pentru Monica la BRD Bucharest Open. Programul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BRD Bucharest Open. Roberta Vinci şi Monica Niculescu. FOTO AP/David Muntean
BRD Bucharest Open. Roberta Vinci şi Monica Niculescu. FOTO AP/David Muntean

BRD Bucharest Open. Turneul bucureştean de pe zgură a ajuns la penultima zi, iar prima confruntare a zilei va fi cea mai interesantă pentru spectatorii din tribune.

BRD Bucharest Open poate fi câştigat pentru al doilea an la rând de o jucătoare din România. Dacă anul trecut, Simona Halep s-a distrat cu adversarele ei în drum spre trofeu, acum Monica Niculescu poate da lovitura acasă.

Ultima româncă rămasă în competiţie la simplu o va înfrunta, astăzi, pe favorita numărul 1, Roberta Vinci (Italia, 20 WTA). E o situaţie oarecum familiară pentru Niculescu, cea care, în 2014, a întâlnit tot favorita numărul 1, de asemenea în semifinale. Atunci însă, a fost învinsă de Simona Halep.

BRD Bucharest Open. Declaraţiile lui Niculescu

Niculescu şi Errani s-au întâlnit de patru ori până acum în circuitul WTA, iar bilanţul e de 3-1 în favoarea sportivei din Italia. Monica a învins-o pe aceasta în chiar primul duel, în 2005. De atunci, a pierdut de trei ori: în 2007 la Latina (Italia), în 2009 la Australian Open, iar în 2014 la Doha (Qatar).

„Am mai jucat cu Errani la Doha şi am pierdut în trei seturi. E foarte puternică, luptă mult, nu face niciun cadou şi e extrem de muncitoare, îi place foarte mult zgura. Luptă într-un fel ca mine. Aşa că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu dacă vreau să o bat“, a declarat Niculescu la Digi Sport 2, postul care transmite BRD Bucharest Open.


Iată programul zilei:

Ora 15.00 (semifinală simplu): Monica Niculescu – Sara Errani

Nu înainte de 16.30 (semifinală simplu): Anna Karolina Schmiedlova – Polona Hercog

Aproximativ 19.00 (semifinală la dublu): Raluca Olaru / Anna Tatishvili – Andreea Mitu / Patricia Ţig

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite