Neplătit, dar cu caracter: Miriuţă a anunţat cum va proceda în cazul în care CFR Cluj nu-i va achita restanţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Antrenorul de 46 de ani a lăsat pe locul 2 o echipă în care jucătorii nu şi-au luat salariile de mai multe luni. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi fostul internaţional maghiar, care tocmai a semnat cu Gyor.

Într-un interviu acordat „Adevărul“, Arpad Paszkany l-a catalogat pe Vasile Miriuţă ca fiind „cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR de la Andone încoace“. Fostul finanţator al formaţiei din Gruia nu s-a înşelat. 

Pe lângă faptul că a avut rezultate excelente cu un lot presat de problemele financiare, Miriuţă a dovedit acum că are şi caracter, un lucru mai rar întâlnit într-o lume a fotbalului unde banii dictează totul.

Ce a spus?

„Mai am de luat bani de acolo (n.r. – CFR Cluj). Dacă mi-i vor da, atunci va fi OK, pentru că e vorba despre munca mea. În cazul în care însă, nu-i voi primi, atunci nu-i voi acţiona în judecată. Aceasta e decizia mea“, a anunţat fostul antrenor al CFR-ului la Digi Sport.

El a explicat apoi ce l-a îndemnat să părăsească echipa de pe locul 2 în Liga I pentru Gyor, ocupanta locului 9 în primul eşalon din Ungaria, după 15 etape.

„Nu uitaţi că eu am făcut treabă la CFR şi fără bani, dar pentru că n-am văzut niciun viitor acolo, niciun proiect, am spus că e momentul să plec. Nu ştiu cine mai sunt acţionarii echipei în acest moment, dar pe mine m-a interesat doar să-mi fac treaba cât mai bine. Am întrebat doar dacă se vor rezolva problemele, dar domnul Mureşan (n.r. – preşedintele clubului) mi-a spus că nu depinde de dumnealui. Nu putea aduce bani de acasă“, a completat Miriuţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite