Mutu n-a primit viza de India, pentru că s-a dus „afumat“ la Ambasadă. Plecarea la „FC Pune“ e în pericol să cadă definitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul pe 26 septembrie, anunţând că urmează să plece să joace în India.

Super Liga Indiană a început, însă Mutu n-a ajuns la FC Pune City, echipă care anunţase transferul său pe siteul oficial. Motivul? Mutu n-a obţinut la timp viza de India. De ce n-a obţinut-o? Conform dezvăluirilor făcute de italienii de la Gazzetta dello Sport, Mutu a mers la Ambasada Indiei de la Bucureşti după o noapte agitată, în care consumase mult alcool. 

"Ghinion alcoolic" au notat italienii, care au scris că Mutu i-a ameninţat pe funcţionarii Ambasadei în momentul în care aceştia i-au spus că nu are actele în ordine. Extrem de nervos şi iritat după noaptea lungă pe care o avusese, Mutu a făcut scandal şi a fost trimis la plimbare de indieni, care i-au cerut să vină altă dată cu toate actele necesare şi, mai ales, să aibă capul limpede. 

În aceste condiţii, Mutu a ratat viza de India şi nu va putea ajunge la primul meci al echipei sale, în care Pune urma să întâlnească Dynamo Delhi, echipa lui Del Piero. Mai mult decât atât, indienii se gândesc chiar să renunţe le serviciile lui, însă acest lucru depinde şi de poziţia celor de la Fiorentina, club care are un procent ide acţiuni la echipa indiană.

500.000 de euro pentru trei luni în ofereau indieniii lui Mutu 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite