Mulţescu, discurs de om scăpat de sub control: şi-a jignit jucătorii şi a dat vina pe un om ieşit de mult din fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Chiar dacă are 63 de ani şi e la echipa cu numărul 24 din cariera sa de antrenor, tehnicianul celor de la FC Voluntari nu ştie nici acum să-şi gestioneze nervii după un meci.

Gigi Mulţescu nu poate avea un discurs coerent, atunci când nu obţine rezultatul dorit. A arătat asta, în mod clar, la Dinamo, acolo unde şi-a desfiinţtat elevii după fiecare pas greşit, motiv pentru care, într-un final, a şi fost dat afară.

Nici la FC Voluntari, acolo unde presiunea e mult mai mică, Mulţescu nu poate vorbi pe un ton normal după un meci dramatic, aşa cum a fost cel cu CFR Cluj despre care „Adevărul“ a scris aici.

Ajuns la microfonul Digi Sport, imediat după fluierul de final, tehnicianul ilfovenilor şi-a atacat elevii şi a dat vina pe Arpad Paszkany, omul care a ieşit din conducerea ardelenilor de peste două sezoane!

Ce a spus?

„Suntem nişte idioţi. Trebuia să avem 5-0 la pauză şi am dat doar un gol. Am revăzut de atâtea ori faza penalty-ului şi n-a fost nimic. Mai mult, jucătorul s-a agăţat de mănuşa portarului. Se vede umbra lui Paszkany. Le-am dat o lecţie de fotbal în prima repriză, dar suntem fraieri. Am pierdut ca nişte proşti, ce mai discutăm? Sunt unii jucători care nu au ABC-ul fotbalului. În afară de entuziasmul promovării,  ei au rămas la nivel din B. Portarul ăsta îmi face gafe, celălalt la meciul trecut la fel (n.r. - Balauru şi Botas)“, a spus Mulţescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite