Moraru: Sunt şase-şapte antrenori care vor să pregătească Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că sunt şase-şapte tehnicieni care doresc să antreneze formaţia giuleşteană.

"Sunt şase-şapte antrenori care şi-au arătat intenţia de a antrena Rapidul, dar deocamdată aşteptăm. Domnul Miriuţă este unul dintre cei şapte antrenori, nu a căzut nici această variantă. Dar nu vom şti decât după 14, sau mai bine zis după 17 iulie. Atunci se va cunoaşte numele, pentru că atunci se va aproba organigrama şi bugetul de salarii pentru viitorul sezon. Trebuie să ştim pe ce ne putem baza, ce condiţii putem să oferim noului antrenor. Suntem în insolvenţă şi sunt paşi care trebuie urmaţi pentru fiecare decizie pe care o luăm", a afirmat acţionarul grupării care a retrogradat în această vară în Liga a II-a.

Mihai Ianovschi, secund în staful lui Cristiano Bergodi în sezonul trecut, se ocupă de pregătirea jucătorilor până la numirea antrenorului principal, a anunţat Valerii Moraru. "De pregătire şi de lot se ocupă Mihai Ianovschi. El va fi prezent şi la reunirea din 14 iulie, de la Pro Rapid, când vor veni jucătorii tineri. Reunirea cu tot lotul este programată pe 20 iulie", a adăugat Moraru.

Gruparea giuleşteană a ajuns la un acord cu trei jucători de la Academica Argeş, Laurenţiu Venţer (mijlocaş, 23 de ani), Constantin Dedu (mijlocaş, 20 de ani) şi Cristian Puşcaş (mijlocaş, 21 de ani) şi cu unul de la Urban Titu, Cristian Ştefănescu (fundaş, 21 de ani). "Venţer, Dedu, Puşcaş şi Ştefănescu sunt jucători cu care s-a ajuns la un acord, dar ei nu sunt jucătorii Rapidului pentru că nu au semnat încă nimic. Acum se negociază cu 23-25 de jucători tineri, o să vedem în zilele următoare cine rămâne exact", a precizat acţionarul rapidist.

El a adăugat că negociază şi cu un jucător din prima ligă spaniolă. "Vor fi şi străini în lotul pentru sezonul următor, chiar negociem cu un fotbalist din prima ligă spaniolă. Nu vreau să îi fac public numele deocamdată pentru că după aceea iar ne trezim că a semnat cu alt club. Se va anunţa atunci când va semna", a mai spus Moraru.

Formaţia Rapid se va antrena la Pro Rapid până în 27 iulie, când este programată plecarea într-un stagiu de pregătire de două săptămâni la Poiana Braşov. Până la începerea sezonului Ligii a II-a este posibil ca lotul să efectueze şi un cantonament în străinătate.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite