Mihai Stoica se pregăteşte de fiesta: „Mi s-a făcut pielea de găină, când am auzit ce se strigă din tribune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica (stânga) şi Laurenţiu Reghecampf aşteaptă titlul 24
Mihai Stoica (stânga) şi Laurenţiu Reghecampf aşteaptă titlul 24

Steaua aşteaptă titlul de 7 ani, însă Meme a mai câştigat un campionat, între timp, cu Unirea Urziceni. Totuşi, managerul roş-albaştrilor are emoţii mari în acest final de sezon.

Formaţia din Ghencea poate cuceri, sâmbătă, titlul cu numărul 24, dacă Petrolul nu va învinge la Severin. Altfel, petrecerea se poate amâna pentru următoarea etapă sau chiar pentru derby-ul cu Dinamo, la 10 mai. Până atunci, Mihai Stoica a trăit momente speciale, vineri seară, la Steaua - Pandurii, scor 2-0.

„Pentru prima dată în acest sezon am auzit strigîndu-se «campionii, campionii» şi mărturisesc că mi s-a făcut pielea de găină. Speram să câştigăm titlul, iar acum a început să devină palpabil. Acum e mai greu, pe final, când trebuie să obţii puncte, deşi lumea spune că eşti deja campion. Cu Pandurii, cred că am făcut cea mai bună partidă a noastră în campionat, în a doua parte a sezonului. Băieţii s-au prezentat admirabil. Evoluţia jucătorilor ne-a făcut să ne simţim mândri că sunt ai noştri“, a spus managerul roş-albaştrilor la Dolce Sport.

Meme a avut şi un remarcat, deşi acesta n-a înscris în confruntarea cu gorjenii. „A fost un jucător, care a făcut un efort extraordinar şi a arătat, din nou, că e un jucător formidabil: Cristi Tănase“, a adăugat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite