Legia - Steaua / INTERVIU Mihai Stoica: „Gigi e mulţumit de Steaua, dar nu mai trăieşte meciurile cu aceeaşi intensitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica, manager Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Mihai Stoica, manager Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Managerul Stelei prevede o atmosferă electrizantă la meciul dintre Steaua şi Legia, spune că banii nu sunt o problemă pentru clubul roş-albastru şi anticipează un duel cu Astra şi Petrolul în campionat.

Aţi urmărit Legia în campionat, ce impresie v-a lăsat, ce ne puteţi spune despre echipa adversă?
E cea mai puternică echipa pe care o puteam întâlni în această fază, e o formaţie echilibrată, cu câţiva jucători de mare valoare, Kuciak, Wawrzyac, Jodlowiec, Kosecki, Dvalishvili. Au peste noi gabaritul, dar noi avem mai multe plusuri. Suntem favoriţi şi cred că ne vom califica.

Vă temeti că gazonul prost de pe Arena Naţionala va afecta calitatea jocului Stelei?
Băieţii s-au obişnuit cu gazonul, chiar s-a prezentat şi mai prost decât acum. Teoretic, ar fi ultimul meci care se va desfăşura pe gazonul ăsta.

Depinde viitorul Stelei de aceste meciuri, respectiv de banii de la UEFA?
Suntem deja calificaţi în grupele Europa League, nu vor fi probleme financiare. Situaţia lui Gigi ne afectează doar politica de transferuri.

Ce aşteptări aveţi la meciul cu Legia din perspectiva suporterilor? De ce pe Ghencea nu vin atât de mulţi?
Ştiu că va fi un stadion arhiplin şi o atmosfera electrizantă, ca la toate meciurile noastre importante. În Ghencea vin doar cei pe care nu-i interesează câte stele are stadionul. Îi intereseaza o singură stea. Steaua Bucureşti.

Credeţi că Piovaccari va deveni omul de gol al Stelei?
E marcator, dar a schimbat prea multe brusc fără să aibă nevoie de o perioadă de adaptare. E un fotbalist serios şi un băiat sufletist, are mari şanse să reuşească. După accidentarea lui Nikolici, vom mai aduce un atacant, indiferent de deznodâmântul meciurilor cu Legia.

Dupa aceste meciuri cu Legia, le-ati promis unor jucători că pot pleca până la închiderea ferestrei de transferuri în Vest, 31 august?
Nu există subiectul ăsta acum. Există dubla cu Legia. Şi o deplasare grea la Mediaş între cele două meciuri.

ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE LATOVLEVICI A FOST SCOS DIN ANTRENAMENT

Reghecampf s-a declarat nemulţumit de amânarea etapei ce precede meciurile naţionalei…
Ne-am pregatit să jucăm, nu să amânăm. Iar dacă meciul cu Astra efectiv nu aveam când să-l jucam, celelalte două amânari ne-au dat peste cap programul. Înteleg multe, dar amânarea etapei a 7-a fără să fim consultaţi nu mi se pare o idee prea bună. Macar să servească intereselor echipei naţionale şi să câştigăm meciurile cu Ungaria şi Turcia.

Consideraţi că Steaua se va impune într-o manieră categorică în campionat, la fel ca în sezonul precedent?
Depinde si de contracandidate. Deocamdată, Astra arată foarte bine, să marchezi 12 goluri în trei deplasări e ceva ieşit din comun. Plus parcursul european de excepţie pe care l-au avut.

Doar Astra poate face faţă Stelei?
Nu. Mai e Petrolul, echipă care a avut un ghinion teribil în trei din cele cinci meciuri jucate până acum. Are nouă puncte, dar ar fi putut avea 13, dacă nu chiar 15.

Ce spune Gigi Becali despre parcursul echipei?
E firesc să fie mulţumit, dar nu mai trăieşte cu aceeaşi intensitate. Probabil că oricine ar ajunge în situaţia asta s-ar comporta la fel. Oricum, rezultatele i se datorează în primul rând, echipa e creaţia lui.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite