Messi ar fi invidios: reuşită splendidă a Ţării Galilor cu Belgia. Comentatorul galez aproape că a izbucnit în plâns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea meci din sferturile Euro 2016 a furnizat două goluri fabuloase. Atunci când Nainggolan a deschis scorul printr-o execuţie superbă, probabil, nimeni n-ar fi crezut că, în acelaşi meci, vom avea un gol şi mai frumos.

Belgia a punctat prima, la Lille, însă nu numai că a pierdut meciul, dar şi golul lui Nainggolan a fost eclipsat, în minutul 55, de ceea ce a reuşit Hal Robson-Kanu.

Aflat în mijlocul careului belgian, fotbalistul de 27 de ani a făcut o piruetă prin care a derutat trei adversari, trimiţându-i „la plimbare“ sau „după seminţe“, aşa cum se spune în limbajul fotbaliştilor. Golul lui Robson-Kanu poate fi considerat cel mai frumos de la Euro 2016 până acum. Iar când te gândeşti că l-a marcat un jucător care a petrecut şase din ultimele şapte sezoane în liga a doua, la Reading (Anglia), rămâi de-a dreptul uimit.

Golul de 3-1, înscris de Sam Vokes, a venit după o fază tipic britanică, însă având în vedere că a rezolvat calificarea în semifinale, aproape că l-a emoţionat până la lacrimi pe comentatorul galez.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLURILE MECIULUI ŢARA GALILOR - BELGIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite