Meci nebun pentru Mircea Lucescu în Ucraina: a condus cu 3-0, a fost egalat, după care Şahtior s-a dezălănţuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk mai are şanse mici să câştige campionatul, dar "minerii" antrenorului Mircea Lucescu nu se predau.

În meciul Hoverla Uzhorod din Ucraina, Şahtior a condus cu 3-0. Gazdele au dat un gol până la pauză, după care au egalat la 3 în startul reprizei secunde. Brazilienii lui Mircea Lucescu şi-au dat seama că vor fi urecheaţi de Mircea Lucescu pentru această năzbâtie şi au dus scorul la 7-3!

"A fost un meci spectaculos, până la urmă s-au înscris zece goluri. Sunt bucuros că am învins. Poate că şi gazdele sunt bucuroase că au înscris trei goluri în poarta echipei Şahtior. Cu siguranţă publicului i-a plăcut meciul.

De fapt, eu sunt nemulţumit pentru că echipa s-a complăcut la un moment dat. A înscris uşor trei goluri, dar apoi a venit acea automulţumire, ceea ce a dus la primirea a trei goluri cu aceeaşi uşurinţă. Din fericire a urmat o reacţie bună şi jucătorii mei au mai înscris patru goluri. Pentru asta echipa merită felicitări", a spus Lucescu, conform site-ului oficial al clubului ucrainean.

În apărarea Hoverlei Uzhorod, care a primit 7 goluri, a jucat şi un român, Alexandru Tudose. 

Mircea Lucescu e la 4 puncte de Dinamo Kiev, care are însă un meci mai puţin disputat. Il Luce a declarat recent că nu se pune problema unei plecări în Turcia şi că a făcut planul pentru sezonul viitor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite