Masca textilă care neutralizează coronavirusul, promovată de partenera lui Ronaldo. Costă puţin şi rezistă la multe spălări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA
FOTO EPA

Georgina Rodriguez, 26 de ani, a făcut furori la gala Globe Soccer Awards organizată la Dubai, în cadrul căreia partenerul ei, Cristiano Ronaldo, 35 de ani, a primit titlul de Cel mai Bun Jucător al Secolului 21. Femeia care i-a dăruit lui Ronaldo o fetiţă a atras toate privirile datorită ţinutei sale.

Georgina Rodriguez a fost îmbrăcată cu o rochie roşie sclipitoare, realizată de designerul kosovar Lia Stublla, cu un decolteu generos şi paiete.

Dar noutatea a fost legată de masca pe care o purta, detalii dezvăluite la câteva zile distanţă de evenimentul de la Dubai pe unul dintre conturile sale din social media.

Masca textilă care ar neutraliza coronavirusul. Costă 8 euro şi poate fi spălată de 50 de ori

Georgina a promovat pe instagram o mască textilă care ar neutraliza virusul SARS-CoV-2. Masca, lansată la finalul lunii iulie, a fost aprobată de Institutul de Medicină Moleculară Joao Lobo Antunes, respectiv de Equilibrium, laboratorul de control al calităţii, care confirmă reţinerea a 90,2 % din particulele virale încărcate cu virusul SARS-CoV-2, ce provoacă boala COVID-19.

Potrivit informaţiilor din presa spaniolă, masca rezistă la 50 de spălări cu apă de 60 de grade Celsius fără a-şi pierde capacitatea de protecţie.

Conform producătorilor, masca foloseşte tehnologia Ad-tech, ce presupune mai multe straturi protectoare. De asemenea, masca textilă este tratată hidorfob, prevenind fixarea picăturilor contaminate în ţesătură.

Pe site-ul producătorului, măştile promovate de Georgina costă 7,2 euro, respectiv 8 euro.

Conform informaţiilor din presa internaţională, Georgina câştigă aproximativ 300.000 de euro pe săptămână doar din postările de pe instagram. Georgina şi Cristiano s-au cunoscut în 2016,  la Madrid, pe vremea când fotbalistul evolua pentru Real, iar iberica lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Cei doi au împreună o fetiţă de trei ani, alături de ceilalţi trei copii ai fotalistului, concepuţi cu mame surogat.

"A fost dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit prima dată pe o stradă din Madrid, când mă întorceam acasă. N-am avut curaj să vorbin. Puţin mai târziu, a venit la magazinul la care lucram ca vânzătoare.

Soarta ne-a adus din nou împreună la o petrecere. Acolo am vorbit pentru prima dată. A fost un moment foarte special. Deşi era lume în preajma noastră, ne simţeam singuri. Suntem foarte uniţi şi mă protejează. Mă atrage tot la el", a declarat Georgina Rodriguez, pentru Paris Match, potrivit Corriere Dello Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite