Marius Şumudică a fost demis de la Concordia Chiajna şi face scandal mare. Doi stelişti se vor ocupa de echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică a fost demis din funcţia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, după rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Braşov (1-1), în etapa a 24-a a Ligii I.

“Antrenorul secund Bogdan Andone a fost chemat de preşedintele Tănase şi au ajuns la concluzia că Şumudică e vinovat. Doar două înfrângeri în 17 meciuri ei au considerat că e prea puţin. Azi am jucat foarte bine, dar am fost egalaţi după un fault la Dina neacordat. Primarul Minea m-a sunat şi mi-a spus că vrea un şoc la echipa şi să mă duc mâine să ne înţelegem. Eu ştiu de 5-6 luni că se tot vehiculează nume de antrenori. Doar jucătorii m-au întors după meciul cu Dinamo. Mare greşeală am făcut că m-am întors. Nu îmi reproşez nimic. Lumea va afla ce s-a petrecut aici. Sunt mândru de mine, că am coloană vertebrală. Oricum, şi daca nu eram demis acum, eram demis la primul eşecˮ, a declarat Şumudică pentru Dolce Sport.

Demiterea lui Şumudică a fost anunţată de Cristian Tănase, preşedintele clubului ilfovean, imediat după fluierul de final al partidei. “Am renunţat la colaborarea cu Şumudică, i-am transmis prin antrenorul secund, Bogdan Andone pentru că el deja plecase de la stadion. Şi rezultatele şi comportamentul dânsului ne-au deranjat. Eu nu i-am făcut niciun rău, iar declaraţiile lui că nu tragem toţi în aceeaşi barcă nu au făcut cinste într-un fotbal care oricum este aşa cum este. Nu ne-am gândit nicio secundă, decizia a venit spontan, din cauza rezultatului şi a comportamentului său. Nu avem încă o variantă de antrenor”, a declarat omul care se ocupă de destinele echipei din Chiajna, pentru Look TV. Primarul din Chiajna, Mircea Minea, are în minte mai multe variante pentru înlocuirea lui Şumudică, cel mai probabil echipa urmand a fi pregatita de fostii stelisti Marius Baciu -Eric Lincar. 

Citeşte şi:

De ce antrenorii sunt scuipaţi în Giuleşti: Şumudică explică motivul pentru care un gest golănesc persistă de ani de zile

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite