Fostul jucător al Petrolului, Marian Cristescu, a semnat cu o echipă din Liga 1, participantă în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Cristescu (centru) poate juca pentru Astra în cupele europene în acest sezon
Marian Cristescu (centru) poate juca pentru Astra în cupele europene în acest sezon

După ce a fost dat afară cu scandal de Cosmin Contra de la Petrolul, Marian Cristescu nu a stat foarte mult pe bară şi şi-a găsit rapid o nouă echipă.

Marian Cristescu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Astra Giurgiu, echipă cu care a semnat un contract pentru următoarele două sezoane. „Sunt bucuros că am ajuns la Astra, e o echipă care şi-a propus obiective măreţe pe viitor. Un lucru foarte important în decizia mea a fost şi acela că antrenor este Daniel Isăilă, mai ales că mai lucrasem cu dânsul şi m-a pus şi căpitan de echipă la FC Braşov. La fel, a contat foarte mult şi prezenţa lui Dinu Gheorghe. Sper să câştig un trofeu cu Astra şi să joc în grupele Europa League. Le urez succes băieţilor cu Omonia şi voi fi alături de ei”, a spus Cristescu la Digi Sport.

Fostul jucător al Petrolul (28 de ani) a mai jucat în Liga 1 la FC Braşov şi Universitatea Cluj. Chiar dacă a plecat de la Petrolul, echipă care participă de asemenea în cupele europene, Cristescu poate juca pentru Astra în Europa League, deoarece nu a apucat să joace vreun meci pentru ploieşteni în Europa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite