Lovitură la Ploieşti! "Trădătorul" Bokila revine la echipă după ce UEFA a dat dreptate Petrolului în cazul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bokila
Bokila

Petrolul l-a pierdut pe Jeremy Bokila, golgeterul sezonului trecut, cu doar o zi înaintea Supercupei României, disputată pe 10 iulie.

Congolezul a fugit atunci din cantonament, spunând că nu mai este fotbalistul ploieştenilor, iar conducerea "lupilor" a înaintat cazul pe masa UEFA, prezentând toate actele care dovedesc că aparţinea Petrolului. Între timp, în cele 6 săptămâni scurse de atunci, Bokila a dat probe la 8 echipe, din Anglia, Franţa, Israel şi Germania, dar nimeni nu l-a luat, întrucât nu era liber de contract, aşa cum pretindea el. Perioada de transferuri se termină la 31 august, iar Jeremy este acum acasă, în Olanda, unde locuiesc părinţii săi, de unde trimite semnale de împăcare cu Petrolul. 

"Acum spune că e victima unei dispute între cluburi. Din ec am înţeles de la noi, UEFA ne-a dat dreptate, iar el trebuie să se întoarcă. Eu cred că va reveni şi va pleca apoi la o altă echipă, deoarece e greu să mai refacem o legătură pe care el a stricat-o prin comportamentul pe care l-a avut. Dar dacă va merita, eu îmi voi călca pe principii şi îl voi reprimi, dacă acest lucru va fi pentru binele echipei. N-am dat nicio amendă până acum însă el sigur va lua una", a dezvăluit Cosmin Contra, la emisiunea Pressing, realizată de Fair Play de Prahova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite