Simona Halep a fost spulberată de Petra Kvitova, în semifinale la Wuhan. Românca a cedat categoric partida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a jucat în semifinalele turneului Premier 5 de la Wuhan, unde a avut-o ca adversară pe cehoaica Petra Kvitova.

Simona Halep n-a avut nicio şansă în faţa Petrei Kvitova, care a prins o zi mare şi s-a impus categoric. Cehoaica a condus ostilităţile încă din start şi în primul set a condus cu 5-0. Ea a reuşit să returneze şi să să prindă nişte unghiuri imposibile, care au zădărnicit eforturile Simonei de a conta în meci.

Partida a durat o oră şi opt minute.

Petra Kvitova va juca în finală contra slovacei Dominika Cibulkova, partida urmând a avea loc mâine.

Următorul turneu la care va juca Simona Halep este cel de la Beijing, unde va avea liber în primul tur. Întrucât a fost eliminată în semifinele, Halep a ratat şansa de a urca pe locul 3 în lume şi rămâne tot pe poziţia a cincea.

SETUL II

6-2 pentru Kvitova

5-2 pentru Kvitova

5-1 pentru Kvitova

4-1 pentru Kvitova

3-1 pentru Kvitova

2-1 pentru Kvitova

1-1 

1-0 pentru Halep

Simona pierde categoric primul set, după numai 31 de minute de joc.

6-1 pentru Kvitova

5-1 pentru Kvitova

5-0 pentru Kvitova

4-0 pentru Kvitova

3-0 pentru Kvitova

2-0 pentru Kvitova

1-0 pentru Kvitova

UPDATE A început meciul. Serveşte Kvitova

UPDATE Se ştie deja prima finalistă de la Wuhan. Acesata este slovaca Dominika Cibulkova, care a trecut în trei seturi de rusoaica Svetlana Kuzneţova, scor 3-6, 6-3, 6-4

Halep este cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, iar Petra Kvitova (Cehia) e favorită 14 şi locul 16 WTA. Aceasta a trecut în sferturile de finală de britanica Johanna Konta, locul 13 WTA, în două seturi, 6-3, 6-4. 

 Halep şi Kvitova s-au mai întâlnit de trei ori în carieră, de fiecare dată impunându-se românca. Prima întâlnire a avut loc în finala de la New Haven în 2013, scor 6-2, 6-2, a doua a fost în semifinalele turneului de la Madrid în 2014, scor 6-7 (7), 6-3, 6-2, iar ultima în acest an la Fed Cup, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Turneul de la Wuhan este dotat cu premii în valoare totală de 2.589.000 de dolari.

Cum poate ajunge Simona Halep pe locul 3 WTA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite