CM 2014. VIDEO Germania - Portugalia 4-0! "Triplă" Thomas Muller şi gol Hummels, portughezul Pepe a luat "roşu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germania şi Portugalia s-au întâlnit în primul meci al Grupei G de la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia. Nemţii şi-au încordat muşchii în faţa lusitanilor, pe care i-au bătut fără drept de replică: 4-0!

Partida de luni seară de la Salvador a marcat partida cu numărul 100 a Germaniei la Cupa Mondială. Bilanţul nemţilor e excelent: 61 de victorii, 19 egaluri şi doar 20 de înfrângeri. Germania (de 7 ori finalistă şi de 3 ori campioană) e prima echipă care atinge acest record, de 100 de meciuri.

Partida s-a jucat pe Arena Fonta Nova din Salvador şi a fost condusă de arbitrul sârb Milorad Mazici.

Germania a bătut Portugalia cu 4-0.

Muller a deschis scorul (minutul 12) după un penalty dictat de Mazici la un fault în careu a lui Joao Pereira asupra lui Gotze.

Hummles a făcut 2-0 cu o lovitură de cap (minutul 32), iar Pepe a fost eliminat pentru o lovitură aplicată lui Muller, o decizie cam aspră a brigăzii de arbitri.

Thomas Muller a făcut 3-0 chiar înainte de pauză (minutul 45), cu un şut din interiorul careului. 

Hat-trick Muller în minutul 78, după o eroare a portarului Rui Patricio şi Germania a câştigat cu 4-0!

CE A SPUS MULLER DUPĂ VICTORIA CU PORTUGALIA

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Echipele de start

Germania: Neuer - Boateng, Mertesacker, Hummels, Howedes - Lahm, Kroos, Khedira - Ozil, Muller, Gotze. Antrenor: Joachim Low

Portugalia: Rui Patricio - J. Pereira, B. Alves, Pepe, Coentrao - Meireles, Miguel Veloso, Moutinho - Nani, Almeida, Cr. Ronaldo. Antrenor: Paulo Bento

La meci a asistat premierul Germaniei, Angela Merkel, alături de preşedinţii FIFA şi UEFA, Blatter şi Platini.

merkel blatter platini foto reuters

Desfăşurarea livetext a partidei

19.00 A început meciul. Germania abordează meciul cu o formulă inedită, cu Khedira, Kroos şi Lahm la mijloc şi Muller pe poziţia de vârf. 

Minutul 8 Gafă uriaşă a lui Rui Patricio, portarul Portugaliei, care trimite o pasă total greşită, interceptată de Khedira. Mijlocaşul german nu a găsit spaţiul porţii şi Patricio a scăpat. 

Minutul 12 GOL Germania: Joao Pereira l-a tras în careu pe Gotze, iar Muller a transformat  lovitura de pedeapsă. Penalty acordat destul de uşor Germaniei de sârbul Mazici.

Minutul 25: ocazie a Portugaliei, şutul lui Nani s-a dus puţin peste poartă.

Arbitrul a dictat penalty la duelul dintre Mario Gotze (în alb) şi Joao Pereira FOTO REuters

gotze foto reuters

Minutul 28: Portugalia a făcut prima schimbare. Accidentat, Almeida i-a lăsat locul lui Eder. 

Minutul 32: GOL Germania: Ozil îl găseşte pe Goetze în careu, dar şutul acestuia e deviat în corner de Pereira. Kroos a executat lovitura de la colţ şi Hummels a marcat cu o puternică lovitură de cap. 2-0

muller pepe foto reuters

Minutul 37 Cartonaş roşu Pepe! Decizie dură a arbitrului Mazici, care l-a sancţionat pe Pepe pentru o presupusă lovitură cu braţul! "Victima" sa, Thomas Muller, a exagerat mult efectele loviturii (foto sus)! Portugalia, în corzi!

Minutul 45 GOL Germania! Muller a câştigat un duel cu Alves şi a înscris cu un şut din apropierea punctului de la 11 metri! 3-0 pentru "panzere"!

Minutul 50 Mesut Ozil putea să facă 4-0, după ce a scăpat singur cu portarul Patricio, care a reuşit să respingă şutul. 

Minutul 65 După Hugo Almeida, Portugalia a mai pierdut un jucător din cauza unei accidentări, pe Fabio Conetrao. Acesta a fost înlocuit cu Abdre Almeida. 

Minutul 69 Şi Gotze a ratat o ocazie uriaşă pentru naţionala germană, fotbalistul lui Bayern fiind lăsat singur cu portarul de o pasă a lui Schurrle. 

Minutul 74 Prima veste proastă şi pentru Germania, Shkodran Mustafi a intrat în locul lui Hummels, şi el accidentat. 

Minutul 75 Portugalia a cerut penalty la intervenţia lui Howedes asupra lui Eder. Ronaldo a protestat violent, dar Mazici nu a dictat lovitură de pedeapsă. Lusitanii ar fi putut primi penalty. 

Minutul 78 Gol Germania, Hat-trick Muller! Centrarea lui Schurrle a fost respinsă în faţă de portarul Rui Patricio, de unde Muller a marcat al treilea gol al său! 4-0 pentru Germania!

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite