Ion Ţiriac, despre şansele Simonei Halep la US Open: „Ea, din păcate e româncă…“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită, o va întâlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Fostul tenismen Ion Ţiriac apreciază că Simona Halep ar putea atinge vârful de formă la ultimul mare turneu de Gand Slam al anului, US Open, ţinând cont de faptul că a jucat două finale consecutiv, după două luni de pauză.

“Două săptămâni sunt foarte lungi. La Simona Halep mai e şi o treabă emoţională. Ea, din păcate e româncă, şi din fericire e tot româncă, pentru că atâta talent are românca asta încât francezii de la început au spus că e româncă. Nu de la mine, de la Năstase, că el a avut abilitatea asta. La băieţi aş spune că ăla care consumă în prima săptămână mai puţină benzină acolo se duce, dar la fete sunt aceleaşi 3,4,5 şi Simona face parte dintre ele. Deci are o şansă. Dacă ea nu a jucat două luni şi a ajuns în două finale, una după alta, înseamnă că acum, după săptămâna asta, poate ajunge la top de formă”, a declarat Ţiriac, citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite