Ilie Năstase îi face o recomandare Simonei Halep: „Ar trebui să facă asta! Ar ajuta-o să-şi rezolve nişte probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase este prezent la Roland Garros, în calitate de comentator Eurosport, şi a vorbit şi despre situaţia Simonei Halep.

Năstase a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor şi a identificat principala problemă a Simonei Halep:  "Serviciul, chiar dacă l-a îmbunătăţit în ultima perioadă foarte mult". Năstase a avut însă o recomandare interesantă pebtru Halep, şi anume ca ea să joace mai multe meciuri de dublu: " Ar ajuta-o la serviciu, la retur, dar şi la fileu". 

Întrebat dacă Simona poate câştiga Roland Garrosul, Ilie Năstase a spus: "Nu ştiu, dar ecrt e că are un tablou destul de bun. La un Grand Slem depinzi însă şi de alte lucruri. Oricum, Serena, Simona, Muguruza sunt favorite la câştigarea trofeului".  

Ilie Năstase a vorbit şi despre evoluţia Irinei Begu, despre care crede că poate ajunge în Top 10 mondial. "Mai trebuie să lucreze eînsă la viteză. este puţin prea lentă în anumite momente ale jocului", a punctat Năstase.

VIDEO Gestul de milioane de like-uri făcut de Novak Djokovici când a început ploaia la Roland Garros

Virginia Ruzici povesteşte dificultăţile pe care le-a avut în relaţia cu Simona Halep. "La început n-a fost deloc uşor!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite