Helmuth Duckadam iese la atac după înfrângerea Stelei la Timişoara. L-a lăsat din braţe pe Tade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam FOTO Adevarul
Helmuth Duckadam FOTO Adevarul

Înfrângerea Stelei la Timişoara, după un joc fără orizont, a stârnit indignarea lui Helmuth Duckadam şi a lui Gabi Balint.

„Echipa arată deplorabil, nu e nicio perspectivă, nu e niciun stil de joc”, a afirmat fostul atacant. 

“La orice echipă unul, doi, trei jucători care sunt ieşiţi din forma şi joacă mai puţin bine. Dar la Steaua e lipsă şi de formă şi de valoare. Ne uităm la gol, ce face Breeveld în acea situaţie, intrat de 20 de minute...

Chiar nu poţi să găseşti explicaţii. Mă uit la Alcenat, pe care toată lumea îl ridica în slăvi. Să mă ierte Dumnezeu, dar în repriza a doua putea să stea şi pe bancă. La el nu e lipsă de valoare, e delăsare.

Va dau un singur exemplu. Mirel Rădoi n-a fost mulţumit de Alcenat şi nu l-a băgat cu Viitorul ca să-i dea o lecţie , că nu a avut angajament. Am văzut ce a învăţat din această lecţie. Acelaşi lucru l-a făcut pe rând şi cu Breeveld. Din păcate s-a văzut rezultatul. Nu ştiu ce ar mai putea face mai mult.”, a spus Duckadam.

"Unii jucători care au venit la Steaua au zis că e vârful carierei şi sunt mulţumiţi, cum sunt jucătorii care pleacă în străinătate. Eu am avut încredere în Tade şi i-am luat apărarea, dar m-am uitat astăzi şi mai repede îi dau dreptate şi patronului. Chiar să nu te întâlneşti deloc cu mingea. Mă duc şi o caut şi o iau în braţe şi mă duc cu ea în poartă şi tot fac ceva. Am înţeles un meci, două, trei, dar suntem în etapa a 10-a. Omul nu a dat un gol, n-a avut o fază clară de gol. Ori e automulţumire, ori nu poate mai mult. La Alcenat e automulţumire, asta e clar. O spun cu orice risc. Se vede că nu are nicio tragere de inimă. E deranjant efectiv cum joacă în ultima perioadă.",

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite