Halep suferă: managerul ei, Virginia Ruzici, a oferit noi detalii despre problemele cu care se confruntă Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (5 WTA) a căzut un loc în clasamentul WTA, iar jocul ei nu e nici acum aproape de nivelul optim pe care l-a arătat în trecut.

Simona Halep a început ultimele două sezoane cu probleme mari. Dacă în 2016 a reuşit să se redreseze după luna mai, acum rămâne de văzut cum se va descurca până la finalul anului.

Managerul ei, Virginia Ruzici, a oferit un interviu pentru Digi Sport la Miami şi a oferit detalii despre starea de sănătate a Simonei.

Ce a spus?

„În condiţiile în care a lipsit din cauza acelei tendinite, sperăm să nu aibă alte dureri din cauza acestei suprafeţe dure. Nu e încă la 100% din capacitate, n-ai cum să ajungi la 100% în două săptămâni. Are nevoie de meciuri, de partide grele, ele îi vor da încredere. E pe drumul cel bun“, a afirmat Ruzici.

Ea a dezvăluit că hard-ul e suprafaţă preferată a lui Halep, deşi cei mai mulţi jucători de tenis din România îşi încep cariera pe zgură.

„Simona e obişnuită să joace pe ciment, de altfel a crescut pe ciment. Noi avem cu toţii impresia că a crescut pe zgură, dar ea a început pe ciment. Îi place să joace pe această suprafaţă, are rezultate excelente“, a adăugat fosta câştigătoare de French Open în 1978. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite