Simona Halep la Turneul Campioanelor: „Simona Halep is history!“. Comentariul dur al televiziunii britanice după eşecul româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maniera în care Simona Halep a cedat în confruntarea cu Agnieszka Radwanska (Polonia, 6 WTA), părăsind Turneul Campioanelor, i-a şocat pe specialiştii care au urmărit jocul.

Simona Halep a fost învinsă la capătul unui meci în care, cel puţin după primul sfert de oră, părea că se va impune fără probleme şi îşi va continua parcursul la Singapore.

După 3-1 în primul set însă, ocupanta locului 2 în lume a scăpat, treptat, jocul de sub control, iar modul în care a pierdut la tie-break, de la 5-1, i-a şocat pe comentatorii postului britanic, BT Sports.

„Simona Halep e istorie! Acest eşec o trimite acasă. La cum a pierdut în tie-break, în primul set, probabil că a îmbâtrinit-o pe managerul ei, Virginia Ruzici, cu vreo 20 de ani. Pur şi simplu, Halep s-a dezumflat astăzi. N-a mai dat dovadă de acel spirit de luptă. A fost dezamăgitor cum jocul ei a scăzut treptat, după un start bun“, a declarat Nigel Sears, comentator la BT Sports şi antrenor în circuitul WTA.

CITEŞTE ŞI:

*Simona Halep la Singapore: o femeie din loja româncei a fost confundată cu sora Simonei. Cine a fost de fapt

*Simona Halep la Turneul Campioanelor: Ion Ţiriac ştie de unde vin toate problemele numărului doi mondial

*Simona Halep la Turneul Campioanelor: Statistica meciului cu Radwanska, mărturie a dezastrului din jocul Simonei Halep

*Halep la Singapore: o jucătoare cu 18 titluri de Grand Slam, îngrozită de jocul Simonei. Ce a spus Maria Navratilova

*Simona Halep la Singapore: Radwanska, uluită şi ea de modul în care a câştigat. Ce surpriză a avut la final

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite