Halep a luat o decizie în privinţa turneului de la Bucureşti de la care a lipsit la ultimele două ediţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a cucerit trofeul la BRD Bucharest Open în 2014 şi în 2016, spre bucuria fanilor care şi-au putut urmări idolul în România.

BRD Bucharest Open a rămas ultimul mare turneu de tenis găzduit de România, după ce BRD Năstase – Ţiriac Trophy a „murit“ în 2016, licenţa competiţiei fiind preluată de Budapesta.

Din păcate, BRD Bucharest Open (15-21 iulie în acest an), turneu de zgură, se joacă într-o perioadă complet aiurea a sezonului, după Wimbledon, care e pe iarbă, şi înaintea reînceperii sezonului de hard. Din acest motiv, dar şi din cauza premiilor mici, e foarte greu ca organizatorii să atragă jucătoarele de top. Iar la ediţia din acest an, la fel ca în ultimele două sezoane, nu va veni nici Simona Halep. Aceasta va fi în vacanţă după Wimbledon.

Nici a doua cel mai bine clasată româncă în ierarhia WTA, Mihaela Buzărnescu (33 WTA) nu va juca la turneul din acest an, deşi, la ce rezultate a avut „Miki“, această competiţie ar fi fost printre puţinele şanse pentru ea de a lega câteva victorii.

În acest moment, doar trei românce vor intra direct pe tabloul principal: Sorana Cîrstea (84 WTA), Irina Begu (116 WTA) şi Ana Bogdan (123 WTA).

Iată lista completă a jucătoarelor care au fost acceptate pe tabloul principal:

Anastasija Sevastova (12 WTA)

Yulia Putintseva (28 WTA)

Viktoria Kuzmova (46 WTA)

Alison Van Uytvanck (54 WTA)

Tamara Zidansek (60 WTA)

Margarita Gasparyan (65 WTA)

Veronika Kudermetova (68 WTA)

Polona Hercog (71 WTA)

Sara Tormo Sorribes (75 WTA)

Aleksandra Krunic (76 WTA)

Sorana Cirstea (84 WTA)

Kaia Kanepi (88 WTA)

Anna Karolina Schmiedlova (90 WTA)

Bethanie Mattek-Sands (90 WTA)

Laura Siegemund (95 WTA)

Ivana Jorovic (103 WTA)

Dalila Jakupovic (105 WTA)

Kristyna Pliskova (112 WTA)

Ysaline Bonaventure (114 WTA)

Irina - Camelia Begu (116 WTA)

Lara Arraubarrena (122 WTA)

Ana Bogdan (123 WTA)

Tereza Smitkova (126 WTA)

La ultima ediţie de la BRD Bucharest Open, în 2018, finala a fost câştigată la simplu de Anastasija Sevastova, care a învins-o pe Petra Martici, scor 7-6, 6-2. La dublu, perechea formată din Begu – Mitu a trecut de cea formată de Kovinici – Zanevska, scor 6-3, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite