Halep, asaltată de oferte: Ţiriac a dezvăluit motivul surprinzător pentru care Simona joacă fără sponsor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep in timpul si dupa partida cu Eugenie Bouchard FOTO Guliver / Getty Images / Mark Kolbe

Simona Halep a devenit primul lider WTA din istorie care a intrat pe teren la Melbourne cu un echipament no-name. Ion Ţiriac a explicat că această situaţie n-a fost cauzată de lipsa unor variante avantajoase.

Simona Halep e tot fără sponsor, după ce a „rupt“ colaborarea cu Adidas după patru ani. Chiar dacă între timp s-a vehiculat că românca e în negocieri cu Nike, Lacoste sau Asics, deocamdată, Halep evoluează în rochiţa roşie pe care a comandat-o pe internet din China.

Ion Ţiriac a explicat la Digi Sport că Halep e, în continuare, fără sponsor, nu pentru că n-ar avea oferte, ci pentru că e prea pretenţioasă.

„După cunoştinţele mele, sunt foarte mulţi care bat la uşă. Oamenii care o reprezintă sau lucrează pentru ea sau cu ea trebuie să-i propună şi ea hotărăşte. După câte ştiu eu, e şi un om dificil. Trebuie să-i placă şorţuleţul, cămăşuţa, e femeie. Trebuie să-i placă. Nu numai asta. Orice ar fi, cu sau fără actualul sponsor, vă garantez că nu moare de foame. Iar la numărul 1 bat mulţi la uşă“, a declarat omul de afaceri.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Halep, batjocorită: De ce programarea meciului ei e total aiurea şi ce a păţit o sportivă din cauza caniculei

Halep l-a cucerit pe marele Boris Becker. Neamţul e uluit de un aspect al jocului Simonei: „Nimeni nu mai face asta!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite