Hagi s-a confesat englezilor de la „The Guardian“. Regele a dezvăluit care este marele său regret şi ce ar trebui să schimbe UEFA în acest moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestigiosul cotidian britanic The Guardian a realizat un amplu reportaj cu Gheorghe Hagi, încercând să afle secretele succesului acestuia.

Hagi a spus că nu s-a gândit niciodată la bani, atunci când a investit la Viitorul, considerând că proiectul său ţine de pasiune şi dedicaţie. El a precizat că Viitorul funcţionează cu organizare olandeză, dar ca joc ar vrea să fie ca un club spaniol. "Sper ca într-o zi să concurez cu Pep Guardiola", a mai afirmat Hagi pentru The Guardian

El le-a dezvăluit englezilor că unul dintre marile lui regrete este faptul că n-a apucat să joace în Anglia."Mi-am dorit să joc în Anglia. Ştiu că oamenii de acolo mă plac şi mă apreciază; ar fi fost extraordinar pentru mine, o mare plăcere. Dar îmi voi lăsa fiul să facă asta. Unde nu am apucat eu să joc, îl voi lăsa pe el să o facă". 

Gică a explicat şi ce ar trebui să facă UEFA pentru a revigora fotbalul din Est:  "Cred că e important ca ţări cu tradiţie în fotbal, ca România, Serbia, Croaţia sau Polonia să aibă o echipă direct calificată în grupele Ligii Campionilor. Acest lucru ar motiva mulţi oameni să investească în fotbal în aceste ţări, dacă ar sta în puterea mea, aş modifica imediat regulamentul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite