Gigi Becali s-a dezlănţuit la TV: „Credeţi că eu sunt tâmpit? Credeţi că eu n-am nimic în cap?“. Ce întrebare l-a enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Laurenţiu Reghecampf e pe picior de plecare, în condiţiile în care s-a zvonit că are o ofertă din zona arabă. Având în vedere că echipa riscă să nu mai aibă antrenor din vară, patronul a comentat ce se poate întâmpla.

FCSB a fost ales după sloganul „Faci Ce Spune Becali“. Măcar în această privinţă, patronul roş-albaştrilor a fost de o sinceritate debordantă.

Latifundiarul a avut, joi seara, o intervenţie la Digi Sport în care a comentat zvonul privind venirea lui Dan Petrescu la FCSB din vară. Becali a explicat de ce mutarea are şanse minime, iar apoi s-a enervat numai la gândul că Dan Petrescu, dacă ar veni, n-ar accepta ca patronul să se implice în viaţa echipei.

Ce a spus?

„Dan Petrescu nu cred că vine. Voi ştiţi cum e la Steaua. Eu nu-mi angajez stăpâni, eu iau angajaţi. Dacă vine şi îmi spune: <<Băi, Gigi, vezi-ţi de treaba ta, eu răspund>>, atunci, eu îi zic: <<Te las 6 luni, facem o convenţie, dacă după 6 luni nu eşti pe primul loc la 6 puncte de al doilea, atunci cade convenţia>>. Credeţi că eu sunt tâmpit? Credeţi că eu n-am nimic în cap? Cine nu vrea să doarmă liniştit şi să se uite liniştit la meciuri. Eu sunt băiat deştept. Eu vreau un antrenor care să-mi garanteze şi să răspundă de rezultate. Atâta timp cât ei iau banii şi nu răspund şi sunt pe locul 15, nu e bine. Dacă nu răspunzi, e clar că mă bag eu. Dacă nu e bine săpată via, normal că te bagi“, a explicat Becali filosofia după care conduce clubul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite