Generaţia de Aur râde de România: ce i-a propus Ganea lui Iordănescu, după ce a văzut ultimele prestaţii ale tricolorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stancu. FOTO: Răzvan Păsărică
Bogdan Stancu. FOTO: Răzvan Păsărică

România a avut nevoie de 430 de minute pentru a marca un gol care a salvat-o de la înfrângere în meciul cu Finlanda (1-1). Acest record all-time de ineficacitate i-a dat o idee trăznită lui Ionel Ganea.

România a fost salvată de Ovidiu Hoban, dar şi de arbitrul Craig Thomson care s-a alăturat campaniei „Eu sunt 12“, joi, pe „Arena Naţională“, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Fără gafa uriaşă a centralului din Scoţia, probabil, golul lui Hoban din minutul 90+1 nici n-ar mai fi contat. Aşa, el a spart seria partidelor în care România n-a marcat, dar n-a împiedicat şi stabilirea unui record all-time de ineficacitate: 430 de minute fără vreo reuşită pentru tricolori!

Văzând acest bilanţ, Ionel Ganea (42 de ani), fost component al Generaţiei de Aur, cu 45 de selecţii şi 19 goluri la prima reprezentativă, a avut o idee pentru Anghel Iordănescu.

Ce a spus?

„Aş intra 20 de minute şi acum pe teren. Nea Puiu, poţi să mă chemi, promit că dau gol în Feroe“, a glumit fostul atacant la sport.ro. El a comentat şi reacţia unor jucători, precum Vlad Chiricheş, care s-au răzbunat pe huiduielile spectatorilor, plecând la vestiar fără a saluta suporterii la final.

„Eu am aplaudat mereu publicul şi înainte, dar şi după meci. Bine, eu nu le-am dat motive să mă huiduie. Când veneam la naţională, veneam să reprezint cu cinste şi cu drag culorile României, nu să mă fac de râs. Mi se pare că noi vorbim prea mult de alţii şi nu ne uităm la noi. Bărbaţii adevăraţi stau la declaraţii şi după înfrângere. Aici e echipa naţională, vorbim de bărbaţi adevăraţi“, a spus Ganea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite