FRF a decis soarta lui Christoph Daum. Ce se va întâmpla cu neamţul după înfrângerea ruşinoasă cu Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut ruşinos cu Polonia, scor 0-3 pe Arena Naţională  şi soarta selecţionerului Christoph Daum e în mâinile conducerii federaţiei.

Aceasta n-are nici cae mai mică intenţie de a-l demite pe neamţ,"Este exclus să îl demitem pe Daum. Nu o să fac o analiză a jocului. Trebuie să ne uităm în oglindă şi să vedem ce e de făcut. Avem nevoie de mai multe investiţii, cote obligatorii şi trebuie determinate cluburile să investează în copii şi juniori. Aţi văzut că am băgat în dosarul de licenţiere obligativatea de a investi 10% din transferuri în juniori. Trebuie să facem asta. Şansele de calificare sunt la fel ca la începutul grupei. Ştiam că Polonia era favorita gruper", a explicat Răzvan Burleanu la TVR.

Sunt caracterizat de un sentiment de dezamăgire şi frustare. Se pare că asta este diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel din Polonia. Ne uităm la generaţia lor, una tânără, şi vedem că ei au jucători care joacă cu precădere în campionatele tari.

Am fost surprins în mod neplăcut de un număr mic de fani, care au aruncat cu petarde, nu de toţi. Cei mai mulţi au avut un comportament frumos. Este dezamăgitor, pentru că aşa arăţi o faţă a României care este falsă. România arată total altfel.Suntem dezamăgiţi de faptul că putem juca fără spectatori în următorul meci. Nu am văzut raportul UEFA, dar cu siguranţă va fi foarte dur", a mai spus Burleanu la TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite