FOTO Elina Svitolina şi-a părăsit iubitul şi s-a combinat cu un jucător din circuitul masculin, care a mai făcut victime în WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elina Svitolina, ultima câştigătoare a Turneului Campioanelor, are un nou iubit şi a recunoscut asta la Australian Open.

În vârstă de 24 de ani, Svitolina a fost mai mult nevoită să recunoască că are o relaţie cu Gael Monfils, după ce, la meciul câştigat cu Viktoria Kuzmova, scor 6-4, 6-1, francezul a fost văzut în loja susţinătorilor ei.

“Ieşim împreună. Mă sprijină şi şi eu sunt alături de el. Înţelege prin ce trec, eu înţeleg prin ce trece el. Este super”, a spus Svitolina la conferinţa de presă.

Pentru Svitolina este prima relaţie asumată cu jucător de tenis. Ea a fost până de curând iubita lui Reece Topley, un jucător englez de cricket, gurile rele spunând că l-a părăsit pe acesta pentru Gael.

Pentru Monfils, care este cu 8 ani mai mare decât ucraineanca, Elina este a treia tenismenă de care este îndrăgostit. Predecesoarele Svitolinei s-au numit Alize Cornet şi Dominika Cibulkova.

Francezul Gael Monfils plonjează pentru a întoarce o lovitură a canadianului Milos Raonicla turneul de tenis BNP Paribas Open în Indian Wells California FOTO AP
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite