EXCLUSIV Reghecampf îşi pregăteşte plecarea de la Steaua. „Adevărul“ dezvăluie, în premieră, numele clubului cu care s-a înţeles. Prima reacţie a antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

S-au făcut multe speculaţii despre viitoarea destinaţie a tehnicianului momentului în Liga I. S-a spus că acesta va merge în Asia, tentat de petrodolarii arabilor. „Reghe“ va ajunge însă într-un campionat unde tehnicienii români au făcut furori.

UPDATE 11.17 - Contactat de „Adevărul“, Laurenţiu Reghecampf s-a interesat, în primul rând, de sursa informaţiei. 

Apoi, ne-a declarat: „Tot ce vă pot spune în acest moment e că n-am semnat cu un alt club. Alt comentariu nu vreau să fac acum“.  

După Dan Petrescu (Dinamo Moscova) şi Dorinel Munteanu (Mordovia Saransk), Laurenţiu Reghecampf e cel de al treilea antrenor român care se pregăteşte să preia o echipă din Rusia.

FK Krasnodar, locul 8 din 16 în prima ligă în acest moment, e formaţia cu care „Reghe“ ar fi ajuns la un acord de principiu. „Adevărul“ a aflat că tehnicianul de 37 de ani a avut deja mai multe contacte cu reprezentanţii ruşilor, fiind plăcut impresionat de proiectul lor pentru viitorul sezon.

Reghecampf ar urma să-l înlocuiască pe sârbul Slavoljub Muslin (59) de ani, care se află acum pe banca celor de la FK Krasnodar. În ultima etapă de campionat, trupa pregătită de Muslin a zdrobit Anji, scor 4-0.

Românii au făcut o treabă excelentă în Rusia

Dan Petrescu e primul antrenor român care a lucrat în oraşul Krasnodar, promovând Kuban în prima ligă şi ducând-o până la un pas de cupele europene. La puţin timp după începerea actualului sezon, „Bursucul“ a plecat de la Kuban şi a semnat cu Dinamo Moscova, aflată atunci pe ultimul loc în clasament.

Cu Dan Petrescu pe bancă, Dinamo a avut o ascensiune fulminantă, ajungând acum pe locul 7, la egalitate de punce cu locul 5, care duce în Liga Europa!

În această iarnă, Dorinel Munteanu a ajuns şi el în prima ligă rusă, la Mordovia Saransk (locul 15 din 16). Cu „Munti“ pe bancă, Mordovia are două victorii în primele trei etape din 2013, iar scăpărea de la retrogradare nu mai pare o misiune chiar imposibilă.  

CITEŞTE ŞI:

*Detalii despre căsnicia lui Reghecampf cu Anamaria Prodan: când s-au cunoscut şi cum a fost cucerit antrenorul Stelei de soţia sa

*Ce visează să facă Reghecampf în grupele Ligii Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite