Eastbourne: Meciul Halep - Pironkova, întrerupt de ploaie, va fi reluat joi. Dacă bate, românca va juca imediat şi în sferturile de finală ale competiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Organizatorii au anunţat că din cauza ploii nu va mai avea loc niciun meci în această seară la turneul de la Eastbourne, astfel că partida dintre Simona Halep (2 WTA) şi Ţvetana Pironkova (149 WTA), întreruptă în setul al doilea, se va relua joi.

Meciul Halep (locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2) - Ţvetana Pironkova (locul 149 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser), din optimile de finală ale turneului de la Eastbourne, a fost oprit din cauza ploii, la scorul de scorul de 7-6 (6), 2-1, 40-30, pentru jucătoarea bulgară. 

Meciul va fi al doilea de pe terenul patru, după partida de simplu masculin Richard Gasquet (Franţa, cap de serie 7) – Kevin Anderson (Africa de Sud), programată la ora 12.30.

Dacă va trece de Pironkova, Halep va evolua joi şi în faza următoare. Meciul dintre câştigătoarea confruntării Halep – Pironkova şi sportiva care se va impune în partida Caroline Wozniacki (Danemarca, cap de serie 6) – Elena Vesnina (Rusia, cap de serie 12) va fi al patrulea de pe terenul doi, a relatat News.ro. 

Tot miercuri, într-o partidă jucată de la ora 13.00, Simona Halep a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe sportiva chineză Ying-Ying Duan, locul 64 WTA, venită din calificări, în manşa a doua a turneului de la Eastbourne. Şi această confruntare a început în urmă cu o zi şi a fost întreruptă din cauza ploii (la scorul de 1-2).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite