După scandalul din finala US Open, Serena Williams şi-a pus la punct şi antrenorul: „Nu îl înţeleg“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams s-a supărat şi pe antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, după cele întâmplate în timpul şi după finala pierdută cu Naomi Osaka la US Open.

Continuă reacţiile după finala pierdută de Serena Williams în faţa lui Naomi Osaka, partidă pe parcursul căreia americanca s-a războit cu arbitrul de scaun, porughezul Carlos Ramos.  Incidentele au început la 1-0 pentru Williams, în al doilea set. Ramos i-a acordat americancei un avertisment pentru coaching, iar aceasta a izbucnit: "Nu avem un cod. Nu trişez ca să câştig, prefer să pierd".

Antrenorul Patrick Mouratoglou a admis însă la finalul partidei că i-a făcut un semn jucătoarei sale să urce mai des spre fileu. "Sunt sincer, trebuie să recunosc că m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, ştiţi şi voi asta. Şi antrenorul lui Naomi Osaka a făcut asta la fiecare punct, oricum“.

Declaraţia antrenorului său a înfuriat-o pe Serena: "Chiar i-am trimis un mesaj în care l-am întrebat despre ce vorbeşte. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodată nu am discutat despre asta. Eu nici măcar nu-l chem la on court coaching. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înţeleg de ce a spus-o", a spus Serena Williams.

Novak Djokovici i-a luat apărararea Serenei. "Poate că arbitrul nu ar fi trebuit să o împingă pe Serena la limită, mai ales într-o finală de Grand Slam. Asta a schimbat cursul meciului, deşi în opinia mea nu era necesar. Bărbaţii şi femeile sunt trataţi într-un fel sau altul în funcţie de situaţie. Este dificil să generalizezi lucrurile. E dificil de a generaliza lucrurile. O iubesc pe Serena, îmi pare rău pentru ea, ea inspiră oamenii", a declarat Djokovici, potrivit Le Figaro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite