După eşecul de la Euro, englezii numesc un selecţioner surpriză. Azi va fi instalat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anglia a fost eliminată în optimi la Euro 2016, de către Islanda, iar acest lucru adus la demiterea selecţionerului Roy Hodgson.

Sam Allardyce, antrenorul echipei de Premier League Sunderland, va fi noul selecţioner al Angliei.Sam Allardyce a mai antrenat pe West Ham, Newcastle şi Bolton şi a avut o întrevedere cu şefii Federaţiei Engleze de Fotbal săptămâna trecută. Allardyce a fost preferat în detrimentul managerului formaţiei Hull City, Steve Bruce.

Singurul aspect care mai trebuie rezolvat este stabilirea sumei pe care o va primi Sunderland, în condiţiile în care Allardyce mai are un an de contract cu gruparea de pe Stadium of Light.Allardyce a mai fost luat în calcul pentru postul de selecţioner al Angliei în 2006, după plecarea lui Sven-Goran Eriksson ca urmare a parcursului de la Cupa Mondială, dar Steve McClaren a fost ales atunci antrenor.

Primul meci oficial pentru cel de-al 15-lea selecţioner al Angliei va fi în campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2018, împotriva Slovaciei pe 4 septembrie.

Sam Allardyce a înregistrat până acum 467 de meciuri în Premier League ca antrenor, fiind depăşit în această privinţă doar de Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger şi Harry Redknapp. Totuşi, Allardyce nu a câştigat niciun trofeu major în carieră, iar echipele antrenate de către acesta au avut un stil de joc bazat pe mingi lungi, cu cifre scăzute în privinţa posesiei mingii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite