Duckadam îl desfiinţează pe Pintili: preşedintele Stelei îi dă un sfat jucătorului care şi-a ironizat fosta echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala Cupei Ligii e programată pentru miercuri (ora 20.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV), iar partida a născut un duel verbal între doi oameni care au colaborat până în vara anului trecut.

Mihai Pintili a înţepat Steaua, spunând că actuala echipă n-are nimic în comun cu cea în care el a jucat, câştigând titlul.

Auzind cele declarate de mijlocaşul de 30 de ani, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor a avut o reacţie vehementă la prosport.ro. „Chiar aşa a zis? Desigur, el poate spune ce vrea acum, când aparţine de o altă echipă. E problema lui. Ar trebui să analizăm dacă FCSB sau Steaua l-a vândut anul trecut în străinătate! Să nu uităm că Steaua l-a ajutat să ajungă la echipa naţională şi să se transfere la arabi, unde cred că a câştigat bani frumoşi. De multe ori, decât să spui o prostie, mai bine e să taci!“, a replicat Duckadam.

El s-a referit şi la finala Cupei Ligii, acolo unde Pintilii îşi va înfrunta fosta echipă. 

„Desigur că sper într-o victorie a Stelei, chiar dacă nu ne va fi uşor. Echipa Pandurii a scăpat de retrogradare, se poate concentra exclusiv pe această finală pentru că ar fi un trofeu important pentru ea“, a spus oficialul Stelei.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite