Dorinel Munteanu, prezentat oficial la Astra Giurgiu: are contract pe trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra Giurgiu este a opta echipă din România pe care o pregăteşte Dorinel Munteanu FOTO MEdiafax
Astra Giurgiu este a opta echipă din România pe care o pregăteşte Dorinel Munteanu FOTO MEdiafax

Vremea proiectelor a trecut în fotbalul românesc. Pentru că oricum antrenorii se schimbă de la o etapă la alta, Astra i-a oferit lui Dorinel Munteanu un mini-contract, cu durata de trei luni.

Fost campion cu Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a fost numit antrenor la Astra Giurgiu, dar nu se bucură de prea multă încredere din partea lui Ioan Niculae, cel mai bogat român.

Astfel, "Munti" a semnat un contract valabil doar până la încheirea campionatului şi a fost prezentat oficial la Astra. "Voi prelua echipa pentru 3 luni. Apoi, vom discuta la finalul sezonului. Obiectivul este să evoluăm în cupele europene. Mai exact să terminăm pe locul 2. Le-am cerut jucătorilor multă seriozitate. Avem o echipă bună, dar avem nevoie şi de multă determinare şi disciplină. A fost opţiunea ambelor părţi să semnăm pe 3 luni", a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a condus ultima oară formaţia FK Qabala, din Azerbaidjan, de unde a demisionat la 4 decembrie. În cariera sa, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a mai antrenat formaţiile CFR Cluj, FC Argeş Piteşti, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk şi Kuban Krasnodar.

Ucraineanul Oleg Protasov a fost demis, luni, din funcţia de antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, conducerea grupării luând decizia rezilierii contractului tehnicianului ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă.

După 19 etape, Astra Giurgiu ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I, cu 32 de puncte, la 12 puncte de liderul Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite