Dinamo declanşează scandalul sezonului: Bărboianu, blatist cu Steaua? Replica dură a jucătorului pentru Negoiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul formaţiei din „Ştefan cel Mare“ insistă că deţine informaţii clare care pot dovedi cum fundaşul de 27 de ani a trântit derby-ul.

Ionuţ Negoiţă a explicat de ce l-a dat afară pe Ştefan Bărboianu la 48 de ore după înfrângerea cu Steaua.

Pentru a întări spusele sale, şeful roş-albilor a venit şi cu o serie de precizări suplimentare, potrivit Digi Sport. 

„De acum încolo, fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi atent verificat, pentru că mai sunt jucători în fotbalul românesc ca Bărboianu. El, dacă va mai juca fotbal, poate un fraier ca mine să-l mai ia, dar nu cred că va mai juca fotbal. Oameni ca el n-ar trebui să mai joace fotbal. El nu e la prima abatere. Ştiu cine, locul, despre cât e vorba, ştiu lucruri, dar asta voi spune nu presei, ci autorităţilor, pentru că m-am săturat să fiu bătaia de joc a tuturor“, a spus Negoiţă.

„Vreau să demonstreze ce a spus“

Auzind spusele fostului său patron, Ştefan Bărboianu a intervenit la Dolce Sport şi a lăsat de înţeles că îl va da în judecată pe Negoiţă.

„Vreau să demonstreze aceste lucruri. Mă simt atât de curat, merg cu capul sus mereu. Niciodată n-am luat parte la meciuri trucate şi n-am să fac asta în viitor. Am muncit enorm să ajung aici. Mi-am rupt picioarele să ajung fotbalist şi ce primesc în acest moment? Nişte acuze false! Nu se poate aşa ceva. A zis că are dovezi! Îl rog să se ducă să spună tot. Să arate tot ce are. Lucrurile nu vor rămâne aşa. De la a greşi până la a mi se spune că am vândut meciul pentru mine e de domeniul fantasticului“, a spus Bărboianu, care, între timp, a ajuns la CS U Craiova, echipă cu care va semna din vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite