De la retrogradare la campioana returului: CSMS Iaşi a bătut iarăşi şi a ajuns la un bilanţ impresionant în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

La finalul anului 2014, trupa pregătită de Nicolo Napoli părea condamnată la o revenire în liga secundă. Ceea ce s-a întâmplat în iarnă însă reprezintă o adevărată metamorfoză, iar încă o confirmare în acest sens a venit luni

Târgu-Mureş şi CSMS Iaşi sunt campionii returului în primele şase etape. Cele două formaţii au câte cinci victorii şi o remiză, adică 16 puncte, în condiţiile în care liderul Steaua n-a strâns decât zece puncte în acelaşi interval.

Moldovenii au bifat un nou succes, luni, în jocul care a încheiat etapa cu numărul 23. Ieşenii s-au impus, acasă, în faţa celor de la Universitatea Cluj, scor 2-0 (Mihalache 38, Golubovici 56). Pe lângă faptul că au mai luat trei puncte uriaşe în tentativa de a evita retrogradarea, elevii lui Nicolo Napoli se mai pot lăuda şi cu o altă performanţă remarcabilă: n-au luat gol în cele şase partide disputate în retur, fiind singura formaţie din Liga I în această situaţie.

După victoria de luni, CSMS Iaşi a urcat pe locul 9 din 18 cu 28 de puncte, fiind la patru puncte de poziţia a 13-a, prima care duce în liga secundă. Universitatea Cluj rămâne pe poziţia a 15-a cu 20 de puncte, la cinci puncte de salvare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite