Darren Cahill a intervenit din nou la timp şi a schimbat desfăşurarea partidei. Ce i-a spus Simonei când era condusă cu 4-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a revenit spectaculos de la 4-2 pentru Svetlana Kuzneţova, în semifinalele turneului de la Sydney şi a făcut 5-4, moment în care meciul s-a întrerupt din cauza ploii.

La fel ca în meciul din sferturi, cu cehoaica Karolina Pliskova, antrenorul Darren Cahill a avut o intervenţie importantă în economia partidei. 

Australianul a coborât lângă Halep când scorul era 4-2 pentru Kuzneţova şi i-a spus acesteai ce să facă. ”Te simţi bine? Trebuie să loveşti cu mai mult spin, să trimiţi mingea ceva mai sus sau ceva mai tare, cum te simţi tu mai bine. Poate un pic din amândouă.Vezi că la al doilea serviciu ea se mută mult în stânga pentru a lovi cu forehandul, încearcă să loveşti în mijlocul careului de serviciu nu mai trimite spre rever, pentru că ea se mută acolo, loveşte mai puternic sau dacă trimiţi pe rever, chicul să fie să fie mai puternic.Hai, du-te şi ia breakul”, a fost mesajul pe care tehnicianul australian i l-a dat Simonei, mesaj care a putut fi auzit în transmisia Digisport.

"Vin după ce îmi termin îngheţata!" Răspuns genial al Simonei Halep când a fost rechemată pe teren după o întrerupere cauzată de ploaia de la Sydney

 Vineri, zi infernală pentru Simona Halep. Semifinalele şi finala de la Sydney se  joacă în aceeaşi zi

Furtuna de la Sydney din cauza căreia meciul Simona Halep - Svetlana Kuzneţovaa fost amânat 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite