Daniel Isăilă: „Steaua este pe val, dar vrem să le tăiem elanul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este conştient că sâmbătă va avea un adversar care este pe val, dar că îşi doreşte foarte tare ca FC Braşov să ia toate cele trei puncte puse în joc. 

Ştim ce ne aşteaptă, va fi un joc foarte dificil, Steaua este o echipă care se află pe val, dar pe care noi vrem să o oprim, cel puţin o etapă. Victor Piţurcă a creat o întreagă emulaţie la Steaua, suporterii au venit lângă echipă în număr mare, băieţii joacă altceva, au alt elan, astfel că e clar că meciul va fi greu.

Nu ne temem însă, vom intra în teren cu gândul doar la cele trei puncte puse în joc şi sperăm să ne iasă un joc bun iar la final să avem trei puncte. Ne dorim foarte tare să nu lăsăm Steaua să defileze la Braşov, aşa cum de altfel nu vrem să lăsăm să defileze nicio altă echipă", a declarat Isăilă.

Tehnicianul ardelenilor a mai precizat că speră ca, în cazul în care FC Braşov va marca, să nu păţească precum Universitatea Cluj sau Universitatea Craiova, echipe care au fost învinse de Steaua cu 2-1. „Steaua are un moral bun şi implicit şi forţa de a reveni dacă ia gol. Aşadar, noi sperăm ca dacă dăm gol şi e 1-0, să facem 2-0 repede şi apoi să ne vedem de joc şi să facem totul ca să rămânem în avantaj.

Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi sper să punem în practică ceea ce am făcut la antrenamente. Important este să nu îi lăsăm să îşi facă jocul de pase. Nu mă tem de nimic, am încredere în băieţi, nu mă tem de arbitraj şi nici măcar de faptul că Steaua îl are pe Tavi Abrudan, un fotbalist care ştie foarte bine jucătorii rămaşi la FC Braşov. Suntem încrezători că va fi bine. În acest spirit ne pregătim.

Este o atmosferă excelentă, este linişte la echipă din toate punctele de vedere, astfel că suntem cu mintea numai la acest joc. Vrem victoria, dar ne vom mulţumi cu un rezultat de egalitate, doar în condiţiile în care dăm totul în teren, jocul este exemplar, dar nu putem înscrie. Atunci da, dacă ştim că am făcut tot ce ţinea de noi, iar adversarul a fost de neînvins, pot spune că e în regulă şi că nu vom pierde în faţa Stelei", a declarat Isăilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite